Tack Erika, Dennis, Kristofer för att ni stödjer Datastory, nu har vi 17 givare

Till dig

som vill utveckla det faktabaserade samtalet

Som medborgare kan vi inte luta oss tillbaka och hoppas att någon annan kommer lösa våra stora utmaningar. Men hur gör vi bäst skillnad?

Vårt löfte

Vi har skapat Datastory för att inspirera till nya och bättre lösningar och för att ge alla medborgare en bättre överblick över hur Sverige och världen utvecklas.

Vi arbetar i medborgarnas tjänst. Tillsammans med våra läsare och forskare ger vi en bredare bild av de stora samhällsfrågorna än den dagliga nyhetsrapporteringen.

Vi kan inte bli köpta. Datastory publicerar sina inkomstkällor varje år.

Vi arbetar faktabaserat. Alla våra artiklar bygger på den mest tillförlitliga data vi kan sammanställa. Som läsare kan du alltid känna dig trygg med att vi transparent redovisar våra källor. Vi välkomnar alla förslag på kompletterande uppgifter.

Vår uppgift är att förklara och förändra. Genom vårt unika sätt att samla in, sammanställa och presentera fakta kommer vi göra allt vi kan för att skapa möjligheter till bättre beslut - politiska och andra beslut - för ett bättre samhälle.

Med ditt stöd gör vi mer information tillgänglig för alla medborgare. Stöd oss om du håller med!

 

Din donation går oavkortat till nya reportage och tjänster. Donera till Datastory via Swish eller bli månadsgivare.

Gör som våra prenumeranter och få det allra senaste från Datastory direkt i mejlboxen!

Vi mejlar när vi har något viktigt att berätta. Vi delar inte din adress med tredje part och du kan avbeställa nyhetsbrevet när som helst via länken längst ner på varje nyhetsbrev.

© Datastory | Använd gärna grafiken från Datastory, ange www.datastory.se som källa.